gastenboek

Was Jurgen bij jullie te gast of is het een wens dat Jurgen komt optreden?

Leuk dat je in ons gastenboek bent beland! We nodigen je van harte uit om een berichtje te schrijven over een optreden dat je hebt meegemaakt. Leuke foto's ontvangen we graag op info at ikweetdatjijhetweet.nl. 

 

Wil je heel graag dat Jurgen bij jouw 'huis' komt optreden, schrijf daar dan een berichtje over (beschrijf ook welke speciale gelegenheid het betreft). Ook als je denkt dat het budget niet toereikend is, neem vooral contact op, we denken mee en samen gaan we het optreden regelen! Denk aan je contactgegevens!!!! Noteer je mailadres. Of stuur je contactgegevens per mail naar info at ikweetdatjijhetweet.nl of via het contactformulier. Alleen dan kunnen we je wens in behandeling nemen. 


Commentaren: 13
 • #13

  Sabine-fasting@live.nl (maandag, 14 januari 2019 20:05)

  Voor onze mooi stichting met je Hart, Noordwijkerhout hadden we Jurgen uitgenodigd. Het was een geweldige middag. Recht uit het hart gezongen en gedanst voor en mét onze kwetsbare eenzame ouderen. Wat een prachtige ontroerende reacties hebben we gekregen. Onze gasten hopen Jurgen snel weer eens te zien! Ze willen er zelfs graag voor betalen. Zo zien we maar weer; eenzaam en kwetsbaar, betekend zeker niet altijd "arm". De Gasten betalen graag voor een mooie middag. En door ze allemaal een klein bedrag mee te laten betalen is het voor ons gewoon mogelijk wéér een optreden te gaan organiseren. Jurgen bedankt, het was geweldig. Lieve groet Sabine en alle gasten én vrijwilligers uit Noordwijkerhout.

 • #12

  theavandenhurk@xs4all.nl (dinsdag, 11 december 2018 12:42)

  Gisteravond 10 december heeft Jurgen opgetreden in het Alzheimer café Eindhoven.
  Wat een feest maakt hij ervan onze gasten hebben genoten! Een aantal gasten hebben zelfs een dansje gewaagd en de polonaise gelopen. De keeltjes waren goed gesmeerd op het einde van de avond want iedereen zong uit volle borst mee! Het was een geweldige avond door het enthousiasme wat Jurgen mee brengt Top!!! Zeker een aanrader!
  Fijne feestdagen allemaal en een goed 2019
  Met vriendelijke groet,
  Thea van den Hurk coördinator Alzheimer café Eindhoven

 • #11

  Margreet de Jong (woensdag, 31 oktober 2018 11:06)

  Jurgen heeft een middag bij ons geweest, wat een feestje was het deze middag.
  We hebben gezongen,gelachen maar er was ook ontroering.
  Dank Jurgen voor deze mooie middag.

 • #10

  Remco Heeren (zondag, 02 september 2018)

  Wat een geweldig dag hebben wij gehad! Met een groep van 100 senioren (allen 70+) lekker wezen varen over de Biesbosch. Jurgen heeft deze dag fantastisch begeleid als presentator. Daarnaast natuurlijk door liedjes te zingen die iedereen aanspreken en de 'oudjes' heerlijk te entertainen. Iedereen heeft onwijs genoten. Wat hij doet komt uit zijn hart en dat merk je aan alles.

 • #9

  Inge Hulsebosch/welzijnscoordinator Van Neynsel Antoniegaarde (donderdag, 02 augustus 2018 09:36)

  Wat een feestje was 't in de Brasserie van Van Neynsel Antoniegaarde op zaterdagmiddag 7 juli 2018! Onze gasten en een aantal vaste fans van buitenaf hebben genoten van Jurgen z'n enthousiasme en zongen uit volle borst mee met alle bekende nummers en er werd zelfs nog gedanst! Ontzettend bedankt Jurgen namens alle aanwezigen en heel veel succes met je mooie werk voor de Alzheimer Stichting! Hopelijk tot ziens in Antoniegaarde!

 • #8

  Marie-Louise Sanders Welzijnscoördinator Van Neynsel De Grevelingen (donderdag, 05 juli 2018 17:54)

  Jurgen Jonkers heeft een geweldig optreden verzorgd in Van Neynsel De Grevelingen. Bewoners keken uit naar zijn komst en meteen vanaf het eerste liedje was er feest in huis. Wij zagen het in de ogen van onze bewoners, hoe ze genoten van zijn liedjes die hij met veel empathie ten gehore bracht.
  Je merkt dat Jurgen met zijn hart zingt voor onze doelgroep en daarmee weet hij de juiste snaar te raken.
  'Hij zingt nog beter dan Frans Bauer.' hoor ik een bewoner zeggen en.. 'Hij weet wel een feestje te bouwen, ik heb echt genoten vanmiddag.'
  Wij vinden het geweldig hoe Jurgen de 'Ik weet dat jij het weet Tour' heeft opgezet en hopen dat hij op deze manier de kans krijgt om nog vele mensen blij te maken!
  Jurgen, bedankt namens de bewoners van De Grevelingen

 • #7

  Woonzorgcentrum Sarijnhof (donderdag, 28 juni 2018 15:10)

  Hallo Jurgen. Wat een grandioos optreden zondagmiddag ter ere van ons 5 jarig bestaan. Je maakte er een geweldig feest van voor iedereen.Je wist onze bewoners, familieleden en wijkbewoners vrolijk te krijgen. Ga vooral zo door het is een geweldig concept. We hopen graag nog een keertje terug te zien op Sarijnhof. Het was in een woord � Grandioos �Groetjes en heel veel succes.

 • #6

  Conny Feenstra (dinsdag, 29 mei 2018 22:25)

  Een bijzonder mooie avond hebben wij beleefd bij de Leyhoeve. Wat een feest was het voor al onze bewoners, familie en collega's. Ze hebben meegezongen, geklapt, er werd gedanst en we hebben zelfs de polonaise gelopen. Magisch was het. Zo mooi om de lach op de gezichten te zien van onze bewoners. Ze hadden de avond van hun leven door de persoonlijke aandacht die Jurgen aan ze gaf. Dan bezit je toch echt over een speciale gave en een heel groot hart! Wat geweldig dat je deze avond zo bijzonder hebt gemaakt. De bewoners hebben heerlijk geslapen die avond, en ik denk haast dat een van de bewoners nog heerlijk over je heeft gedroomd ;-) Er is nog lang over nagepraat en natuurlijk hopen we dat je nog eens op bezoek kunt komen bij de Leyhoeve.

 • #5

  Den Herdgang (zondag, 13 mei 2018 17:58)

  Jurgen, onder de indruk van je optreden van vanmiddag. Je maakte er samen met het gebak van de AH XL ;-) een groot feest van. Je wist mensen te raken, te ontroeren, blij te maken. We hebben zoveel emoties voorbij zien komen vanmiddag.Je lied "Ik weet dat jij het weet" verdiend wat ons betreft meer podium. Want jij ziet het echt in de ogen van onze bewoners. Ga vooral door met mensen blij maken. Wij hopen je nog een keer terug te zien op Den Herdgang. Dank aan de donateurs die dat mogelijk hebben gemaakt!

 • #4

  Jurgen (woensdag, 25 april 2018 11:58)

  Gisteren (24-4-2018) op Bitterballenborrel Tilburg verrast door ondernemers die een bedrag van 400 euro hebben gedoneerd. Dankzij jullie kan ik meer zorglocaties blij maken met een optreden.
  Fotostudio Eye 4 You, John Menue Relatiebeheer & Acquisitie, A.T. Bouwpartners BV, Autorijschool Mijn Droom, G&P afbouw, Sateh Yo Catering, DAT Doordachte Afbouw Totaalconcepten, Rover Photography. Hartelijk dank!

 • #3

  Je zus Simone (dinsdag, 20 maart 2018 21:23)

  Een fantastisch initiatief van mijn broer!
  Als geen ander is Jurgen in staat mensen te raken en juist dat hebben Alzheimerpatiënten nodig. Heerlijk om te zien dat zij genieten van zijn optreden en even uit hun schulp gehaald worden. Ook voor de aanwezige familieleden en vrienden wordt het een moment om niet te vergeten.
  Ik hoop dat Jurgen veel optredens mag verzorgen, zodat elke patiënt de kans krijgt om weer zo te gaan stralen als mijn moeder doet op de foto op deze website!

 • #2

  Den Herdang (donderdag, 15 maart 2018 13:34)

  Jurgen, wij omarmen jouw project. Hopen dat het ook een groot succes gaat worden. Wij verheugen ons op je optreden op zondag 13 mei. Hopen dat je nog heel veel mensen blij kunt maken met dit project.

 • #1

  De Gier Drogisterijen (donderdag, 08 februari 2018 21:00)

  De Gier is een grote fan van Jurgen Jonkers, omdat hij tijdens een optreden een warm betrokken gevoel in zijn optreden legt. Het is zeer gezellig om mee te maken, want hij krijgt zelfs vele voetjes van de vloer. Een teken dat de bewoners geactiveerd worden om op eigen wijze te bewegen en te reageren op zijn sprankelende vocale prestaties. Kortom een onvergetelijk optreden vanuit positieve inzet met als doel: de medemens te laten genieten en even uit de eigen wereld te halen.
  Kortom voor ons de moeite waard om regelmatig een optreden financieel te ondersteunen, want zo’n donatie geeft je medemens een genotvolle, onvergetelijke beleving.