In de spotlight


8-11-2019 Voetjes van de vloer bij De Triangel en Akkerleven

 

Deze week gingen bij De Triangel in De Lier en bij Akkerleven in Schipluiden flink de voetjes van de vloer. Op beide locaties werden we warm onthaald en was het fantastisch hoe enthousiast het team ook mee zong en danste. Bij Akkerleven vierden ze het 10-jarig bestaan en het optreden was een mooie afsluiting van de feestelijkheden. Hier wordt nog lang met een glimlach aan terug gedacht.

 


22-10-2019 Feest bij De Opmaat

 

Vandaag waren we te gast bij De Opmaat waar hun bewoners en die van Vlietzicht genoten van een geweldig optreden. Er werd flink gedanst en er gingen vele voetjes van de vloer. Fijn dat er weer zoveel vrijwilligers waren om dit mede mogelijk te maken.


10-10-2019 optreden woonzorgcentrum Thebe Elisabeth

Vandaag verblijdden we met een optreden van Jurgen woonzorgcentrum Thebe Elisabeth in Goirle met een gezellig optreden mede dankzij een mooie donatie van de Annetje van Puijenbroek stichting. Elisabeth is een specialistisch verpleeghuis voor mensen met een complexe zorgvraag zoals dementie, (niet) aangeboren hersenletsel (N)AH, complexe lichamelijke aandoeningen en kortdurende overbruggingszorg. Het blijft genieten als je ziet wat muziek en persoonlijke aandacht met mensen doet.


27-09-2019 oprichting Stichting Ik Weet Dat Jij Het Weet

 

Het is zo ver! We zijn officieel een stichting. Met dank aan Westland notarissen & Advocaten die dit belangeloos hebben geregeld. 

Met elkaar hopen we met de ontvangen donaties nog meer optredens te realiseren.


21-09-2019 Alzheimerdag

 

Op Alzheimerdag genoten we van 6 fantastische optredens met Jurgen Jonkers tijdens een tour langs zorglocaties van De Wever in Tilburg. Alle medewerkers, vrijwilligers, familie en vrienden hebben keihard gewerkt om er op de locaties een memorabele dag van te maken. Overal werden we warm verwelkomd en was het feest. De optredens werden beleefd met een lach een traan en er was vooral aandacht voor elkaar. Een beetje meer aandacht doet wonderen. Zie de Facebookpagina voor meer foto's en berichten van deze dag.