Bij Pers vind je de nieuwsberichten die over de 'Ik weet dat jij het weet' tour zijn verschenen. Fijn als je berichten die je over onze tour ziet aan ons stuurt, dan kunnen we ze plaatsen.  Kijk ook op de FB pagina van Jurgen Jonkers, daar vind je de laatste nieuwtjes en foto's.

Maandagmiddag  hebben de bewoners van De Wever, Johannes Zwijsen,  weer een muzikale middag beleefd. Er was een lach, een traan en veel plezier.  Jurgen heeft deze middag echt iets moois teweeg gebracht. Deze middag stond in het teken van Stichting Alzheimer Nederland.

Het gedeelte van het geld wat hiermee wordt opgehaald wordt gedoneerd aan de Stichting Alzheimer Nederland.

Het geld gaat ten goede komen aan onderzoek naar het voorkomen van Alzheimer.

In de pers

Leuk om te lezen wat er over de Stichting 'Ik weet dat jij het weet' in de pers of op social media is verschenen! 

‘Ik Weet Dat Jij Het Weet’ tour op Wereld Alzheimerdag: 6 optredens in 6 Tilburgse woonzorgcentra van De Wever

 

21 september 2019 wordt een pittig dagje voor Jurgen Jonkers. Omdat het dan Wereld Alzheimerdag is, vraagt hij aandacht voor de mensen, mantelzorgers en verzorgers die met de ziekte te maken hebben. Maar hij begint met zelf aandacht te geven. Aan de mensen èn hun mantelzorgers èn verzorgenden. Door op een en dezelfde dag bij zes verschillende woonzorgcentra op te treden, van ’s morgens vroeg tot ’s middags laat.  

 

Een ‘Ik Weet Dat Jij Het Weet’ optreden bijwonen geeft gegarandeerd kippenvel en ontroering. Jurgen zingt en vermaakt de aanwezigen op een bijzondere manier. Recht uit zijn hart, spontaan en soms met ondeugende knipoog. Saai wordt het zeker niet! 

 

De meeste liedjes die hij zingt kunt u waarschijnlijk meezingen. Hits van Frans Bauer, Paul de Leeuw en Willeke Alberti bijvoorbeeld. Hij zingt ook het lied ‘Ik Weet Dat Jij Het Weet’. Dat schreef hij een paar jaar geleden toen zijn moeder Alzheimer kreeg. Een vrolijk liedje over elkaar kwijtraken en toch dichtbij blijven. U vindt het op de gelijknamige site en op YouTube.   

 

Het wordt op 21 september een logistieke uitdaging die Jurgen Jonkers graag aangaat. Hij kan dat natuurlijk niet alleen. De zes optredens worden i.s.m.de stichting Ik Weet Dat Jij Het Weet (i.o.) verzorgd, betaald en geregeld. Omdat de stichting bij zoveel mogelijk huizen zoveel mogelijk onvergetelijke muzikale, rakende momentjes wil helpen aanbieden. De woonzorgcentra van De Wever in Tilburg boffen! Maar u ook! U bent van harte welkom om mee te zingen, klappen en polonaise te lopen! 

 

Programma 21 september:

10:00u Padua 

11:00u Joannes Zwijsen

12:30u Den Herdgang

14:00u Satijnhof 

15:30u De Bijsterstede

16:15u De Hazelaar 


Jurgen heeft 31 oktober een leuk en warm interview gehad bij de WOS, in de gemeente Westland. Hij vertelde daar over de 'Ik weet dat jij het weet tour', waarmee hij op 28 november optreedt  bij de Terwebloem, Pieter van Foreest. 

 

Hieronder staat de link, zodat je het interview kunt beluisteren.

https://soundcloud.com/wosmedia/zanger-jurgen-jonkers-komt-met-zijn-ikweetdatjijhetweet-tour-naar-poeldijk

Hij zal in  de toekomst op meerdere locaties van Pieter van Foreest te zien en te horen zijn. Daar later meer over!


Jurgen te gast bij Omroep Brabant

Op 20 september is Jurgen te gast bij Omroep Brabant 11-11.30u in het programma Brabants Bont.Hij is uitgenodigd in verband met Wereld Alzheimer dag op 21 september en gaat vertellen over zijn werk voor de oudere, vergeetachtige mens.  

Het interview is op radio en tv, volg het via radio, tv, internet of de Omroep Brabant app. 

Bekijk hier het interview: https://youtu.be/sh8Xn3u28CE 


...