Muziek aan de horizon 27-05-2021

 

WE HEBBEN WAT LEUKS GEDAAN!

 

In verband met coronamaatregelen was het de afgelopen periode niet mogelijk om live op te treden bij zorglocaties en hebben we veel optredens moeten cancelen. Net nu er juist behoefte was aan gezellige positieve momenten voor onze doelgroep, maar zeker ook voor de mensen om hen heen. Er werd gevraagd om een leuk alternatief voor onze gebruikelijke optredens. Naar aanleiding hiervan werd het mooie idee voor het project “muziek aan de horizon” geboren.

 

Met het project bezorgden we de bewoners, hun verzorgers en familie van zorglocaties, maar ook mensen thuis op 27 mei 2021 een positieve gezellige middag vanuit Teejater in Naaldwijk. Het was een live-stream vol fantastische muzikale muziekmomenten met onze ambassadeurs.Tijdens de live-stream schakelden we live naar een zorglocatie. 

 

Alleen met behulp van bedrijven, fondsen en particuliere donaties konden we dit mooie evenement realiseren en onze doelgroep een fijne middag bezorgen. 

 

Draagt u onze doelgroep ook een warm hart toe en zou u graag bijdragen aan dit mooie initiatief, volg dan deze link of scan de QR-code op onze donatiepaginga

 

Kijkt u ook graag mee? Natuurlijk kan dat. Klik dan op de groene balk om de stream terug te kijken en zing lekker mee.Deze live stream werd mede mogelijk gemaakt door: